Geggo efter voldsom debat: -Kys løs!

torsdag d. 28. juli 2016 kl: 12. 41 Af: Ritzau Fokus
BM
- Jeg kysser mit barn lige på trutteren, fortæller Geggo. Foto: David Leth Williams/Scanpix (Arkivfoto)

Realitystjernen Stephanie Geggo er klar fortaler for, at forældre kysser deres børn på munden. Det gør hun selv, skriver hun på sin blog.

Det skabte en reel shitstorm mod Spice Girls-stjernen Victoria Beckham, da hun for nylig delte et billede, hvor hun kysser datteren Harper på munden på Instagram.

Men den debat mener realitystjernen Stephanie Geggo er helt ude af proportioner, skriver hun i et nyt indlæg på sin blog geggosverden.dk.

– Jeg kysser mit barn lige på trutteren, og jeg gør det mange, mange gange om dagen, skriver “Familien fra Bryggen”-stjernen i blogindlægget og tilføjer, at også kæresten Cengiz kysser datteren Alba på munden.

Stephanie Geggo kysser også sin mor og mormor på munden, og hendes egen datter skal selv sige fra over for de kærlige kys, hvis hun skal stoppe med at gøre det. For kys på munden er noget af det mest naturlige i verden, mener bloggeren.

Geggo smider ringen: -Vi er blevet snydt

– Jeg finder det nøjagtigt lige så naturligt som amning – hun er mit barn, hun er noget, jeg har kreeret, og hvis man synes, det er unaturligt, eller det sætter tanker i gang i hovedet hos folk – så tror jeg, det er deres tankegang, den er gal med, skriver Stephanie Geggo.

Hun slutter indlægget med en opfordring til, at vi alle bliver bedre til at acceptere hinandens forskelligheder som forældre.

– Generelt er jeg allermest fan af, at vi lader alle gøre nøjagtigt, som de selv har lyst til, skriver hun.

Se blogindlægget her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu