Geggo: Håber Alba bliver vegetar

mandag d. 23. maj 2016 kl: 11. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
Geggo 02 foto facebook
Geggo vil ikke tvinge sin datter til at blive vegetar. Foto: Facebook

Geggo vil ikke nægte sin datter kød - men hun håber inderligt, at datteren vælger at leve vegetarisk.

Geggo stræber efter at leve vegetarisk – helst vegansk, men der er hun ikke helt endnu, skriver hun på sin blog.

Jeg tror ikke at jeg kan redde hele verden, men jeg kan spise med en bedre samvittighed end jeg nogensinde har gjort. Og når jeg gradvist helt stopper med at spise animalske produkter, vil jeg til sidst kunne spise fuldstændig med hjertet – hvis man kan sige det.

Hun har ikke haft held med at få overtalt kæresten, Cengiz, men hun har dog fået ham med på en enkelt kødfri dag om ugen – og så laver hun kød til ham, selvom hun ikke selv spiser det.

Geggo stråler af lykke: Har bestilt nye forlovelsesringe

Den vegetariske livsstil får selvfølgelig også betydning for Geggos datter, Alba. Men om datteren også bliver vegetar, bliver hendes egen beslutning.

Geggo vil ikke servere kød

Geggo har besluttet sig for, at der ikke bliver serveret kød for Alba:

Jeg har besluttet mig for ikke at servere kød for hende – proteiner og alt andet godt kød indeholder kan fås i så meget andet end kød, hvilket jeg selvfølgelig vil studere nøje for at sikre mig hun får alt hun skal – men viser hun interesse for fars mad, og vil smage på hans, og evt bliver glad for det, så vil jeg aldrig tvinge hende til at blive vegetar.

Alba får altså “frit valg”, selvom moderen da håber inderligt, at datteren hopper med på vegetar-bølgen:

Det vil sige, jeg hverken vil tvinge kød i hende, eller tvinge hende til ikke at spise det. Hun får lov til helt selv at vælge. Og så kan man jo håbe hun hopper med på mama’s vege-bølge når hun bliver ældre.

Så thats it. Alba bliver vegetar hvis hun har lyst, og så er den ikke længere, slutter hun sit indlæg.

Del din kommentar

Forsiden lige nu