Geggo: For præcis et år siden…

tirsdag d. 24. maj 2016 kl: 19. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
Geggo facebook
Geggo ser tilbage på denne dag sidste år. Foto: Facebook
 

Geggo har delt en status på Facebook og fortæller, at det nu er præcis et år siden, hun stod med den positive graviditets-test i hånden.

Et år går hurtigt, må man bare erkende. Geggo har netop delt en status på Facebook, hvor hun fortæller, at det i dag (den 24. maj) er præcis et år siden, hun fandt ud af, at hun ventede Alba:

Idag er det præcis et år siden jeg tog en graviditets-test der var positiv, og vi fandt ud af vi skulle være forældre – det bedste der nogensinde er sket mig.

Geggo stråler af lykke: Har bestilt nye forlovelsesringe

Det var altså dagen, der vendte op og ned på parrets liv – de gik fra at være en lille tosomhed til en familie.

Og den lille Alba, som nu nærmer sig de fire måneder, har da heller ikke manglet noget, tyder det på. Udover ren kærlighed fra sine forældre, er hendes mormor – Linse Kessler – ofte på banen med kærlighedserklæringer til det lille liv.

Elskede at være gravid

Geggo har beskrevet sin graviditet i detaljer på sin blog, og selvom hun “fik lov til” at gå lidt over tid, har hun egentlig været godt tilfreds. Hun skrev før fødslen:

Jeg synes en gravid mave er noget så smuk, og efter jeg er blevet høj-gravid har jeg taget på, jeg har fået dårlig hud i tide og utide (især på hagen, what is up with that?), tydelige blodårer på hele brystkassen, vand i hænder og fødder, min næse er vokset lidt (say what, hvorfor har ingen fortalt mig dét kunne ske? Der går lidt nisse i den) osv – og jeg har aldrig følt mig smukkere end jeg gør lige nu! Jeg er en af dem der elsker at være gravid, måske pga. det hele kører på skinner, uden de vilde skavanker.

Du kan se Geggos Facebook-opslag herunder:

Del din kommentar

Forsiden lige nu