Geggo under kniven: De var for tunge

onsdag d. 4. juli 2018 kl: 14. 45 Af: Nicklas Skyum Clausen
Kendte ankommer til gallapremiere på musicialen 'ELF'
Geggo glæder sig til ikke at behøve at anstrenge sig for at åbne sine øjne helt. (Foto: Scanpix/Mogens Flindt)

Familien fra Bryggen-stjernen har fået opereret sine øjenlåg

– Lige nu ligner jeg noget, der er løgn… Det bliver mahogni med tiden, sådan skriver Familien fra Bryggen-stjernen Stephanie Geggo på sin Instagramprofil, efter hun har fået lavet en kosmetisk operation.

Men hun er ikke ved at gå sin mor Linse i bedene. For selvom Geggo tidligere har fået mere fylde i læberne og opereret brysterne lidt større, er det ikke den helt vilde forvandling, hun er ude i.

Hun har nemlig ‘kun’ fået opereret sine øjenlåg. Hun var nemlig træt af, at skulle løfte øjenbrynene halvvejs op i panden for at se nogenlunde ordentlig ud på billeder, skriver hun.

– Jeg har endelig taget beslutningen om at få opereret mine tunge øjenlåg – jeg glæder mig sådan til at se resultatet, og til ikke længere at behøve løfte mine bryn til klovne-højde for at se nogenlunde frisk ud på et billede, skriver Geggo på Instagram.

Går indtil videre med solbriller på

Resultatet må man dog vente lidt med at se – for på det billede, Geggo har lagt op, er hun iført solbriller.

Geggo smider ringen: -Vi er blevet snydt

Jeg går og ser lidt fjollet ud fortiden #rockstarstyle 🕶🧢 Det gør jeg fordi jeg endelig har taget beslutningen om at få opereret mine tunge øjenlåg – jeg glæder mig sådan til at se resultatet, og til ikke længere at behøve løfte mine bryn til klovne-højde for at se nogenlunde frisk ud på et billede🤳🏽 Jeg skal nok holde jer opdateret med før/efter billeder og info om hele forløbet. Lige nu ligner jeg noget der er løgn… Det bliver mahogni med tiden👌🏼😘 #øjenlågsoperation #friskeøjne #forhåbentlig #rockstar

A post shared by Stephanie Karma🕊 (@geggo) on


Geggo stråler af lykke: Har bestilt nye forlovelsesringe

Det er ikke lykkedes Kendte.dk at få en kommentar fra Geggo.

Del din kommentar

Forsiden lige nu