Geo forsvarer kæmpe komikerkiks

mandag d. 11. maj 2015 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Simon Talbot dummede sig lørdag på scenen til “Smid Tøjet Danmark”. Foto: JACOB EHRBAHN/POLFOTO

Geo synes ikke, at det betyder noget som helst for Simon Talbot, at den unge komiker kvajede sig under et liveshow lørdag aften.

Når du tjener dine penge på at stå på en scene og være sjov, er det vigtigste, at du ikke glemmer dine jokes.

Det var dog netop det, der skete for den unge komiker Simon Talbot, da han lørdag optrådte direkte til TV2-velgørenhedsshowet “Smid Tøjet Danmark”. Entertaineren gik helt i stå, og han måtte forlade scenen for at hente sit manuskript.

Dansk musikfestival udvider med nyt projekt

Men spørger man Talbots komikerkollega, betyder fejlen ikke meget, og det unge talent har intet at frygte i forhold til sin fremtidige karriere.

– Du skal sgu ikke undskylde for din optræden. Den var nærværende, menneskelig og “god damn funny”, skriver han således på Twitter.

Selv trækker den 28-årige skanderborgenser også blot på smilebåndet, når han tænker tilbage på lørdagens katastrofale optræden.

– Det tager nok et par måneder at komme sig over det. Måske skal jeg også starte i lidt terapi, joker Talbot således til BT.

På trods af den ironiske distance til sin fejltagelse på scenen indrømmer komikeren dog gerne, at det irriterede ham, at han dummede sig på direkte og landsdækkende tv.

– Jeg har trænet, som jeg plejer, og jeg synes også, jeg kunne det. Ellers havde jeg da også taget en seddel med i baglommen. Det er så bare et uheldigt tidspunkt, at klappen gik ned på, forklarer han til avisen.

Talbot giver danskerne en sviner

Se Geos hilsen til kollegaen her: https://twitter.com/Geocomedy/status/597467920059469824

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu