George Clooney handler lokalt

søndag d. 8. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tre foretagsomme børn i den amerikanske stat North Carolina fik sig noget af en overraskelse forleden dag, da ingen ringere end Gerorge Clooney pludselig kom forbi den saftevandsbod, de havde sat op på vejen udenfor deres hus i den lille by Tobaccoville. De ville bare tjene lidt lommepenge, og derfor solgte de saftevand til forbipasserende til 25 cent pr. glas.

George Clooney er ved at indspille en film i nærheden, og han kom forbi og fik et glas saftevand, som han insisterede på at betale for, selv om de tre drenges mor sagde, at han kunne få det gratis, efter at han havde ladet sig fotografere sammen med hende og en gruppe andre kvinder. Men skuespilleren er en ærlig mand, så det ville han ikke høre tale om. Kort efter kom en af hans assistenter derfor forbi den lille saftevandsbod, hvor han gav de tre drenge hele 20 dollars og insisterede på, at Clooney ikke ville have penge tilbage.

Caroline Wozniacki er blevet faster

Efter den episode satte de tre drenge et skilt op med teksten “George Clooney var her!”, og mon ikke det har forøget salget af saftevand en del?

Del din kommentar

Forsiden lige nu