George Michael i retten igen

onsdag d. 9. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Han er 43 år, og han har prøvet det hele før, så man skulle tro, at George Michael efterhånden havde fundet ud af, at stoffer og bilkørsel altså er en meget uheldig blanding. Men nej – det ser ikke sådan ud, for idag var han igen i retten, anklaget for at have kørt bil i påvirket tilstand.

George Michael erklærede sig straks skyldig i lovovertrædelsen, og så gik han over til at forklare sig for den kvindelige dommer, Katherine Marshall.

“Jeg gjorde noget meget dumt, og jeg skammer mig meget over det. Jeg er ikke vant til at være i en position hvor jeg må forsvare noget, jeg skammer mig over. Det går mig virkelig meget på. Jeg er klar over at det var forkert af mig at sætte mig bag rettet, når jeg ikke var i stand til at køre,” sagde George Micheal, der forklarede sin tilstand på anholdelsestidspunktet med en kombination af udmattelse og lægeordineret medicin.

Bagedyst-Jesper: -Sådan blev jeg så kreativ

Sangeren erklærede også, at han på anholdelsestidspunktet ikke var sig selv, og han er parat til at tage straffen for sin handling. Dommen over George Michael afsiges 30. maj.

Del din kommentar

Forsiden lige nu