George Michael nedgør nye stjerner

torsdag d. 27. februar 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Lee Ryan fra Blue har fortalt pressen, at han har skrevet en anti-krigssang, som han gerne vil have blandt andre Pink, Justin Timberlake, Blue og Kylie Minogue til at indspille sammen. Lee Ryan vil kalde gruppen for Band Aid 2, og overskuddet fra singlen skal gå til børn, der har fået ødelagt deres liv på grund af krig.

Ulven Peter crasher fødselsdagsfest: Vil han have Amalie tilbage?

Band Aid fra 1984 med blandt andre George Michael i spidsen fik samlet rigtig mange penge ind til Etiopien med singlen Do They Know It’s Christmas, og Lee Ryan fra Blue håber på at kunne gøre det samme med sin single Stand Up As People.

Men nu har George Michael udtalt, at det ikke er det samme at synge en anti-krigssang, som det var at samle penge ind til Etiopien, og han har kun hån til overs for de nye stjerner.

“Disse stjerner er alt for unge og uvidende. De har tjent deres penge på at synge, hvad andre har skrevet for dem, og derfor vil Band Aid 2 virke alt for useriøst. Jeg håber ikke, at det bliver til noget. Sandheden er, at der ikke er ret mange i branchen i dag, der er af den rette støbning til at lave seriøs musik, der kommer fra deres egne hjerter”, siger George Michael.

Del din kommentar

Forsiden lige nu