Geris nye job

torsdag d. 12. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Musikalsk er det længe siden, nogen har hørt noget til den tidligere Spice Girl Geri Halliwell, som selvfølgelig også har haft travlt med sit nye liv som mor til datteren, Bluebell Madonna. Men selv om der på det musikalske område ikke er sket noget i et godt stykke tid, skal man ikke fristes til at tro, at Geri har ligget på den lade side, selv om det selvfølgelig kræver sit at være enlig mor.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

Under graviditeten fandt sangerinden nemlig på, at hun kunne tænke sig at skrive børnebøger, og hun opfandt den ni-årige heltinde Ugenia Lavender, som sammen med sine venner oplever mange spændende eventyr. Geri har bl.a. ladet sig inspirere af de mennesker, hun kender, og derfor er der også en person i en af historierne, som er inspireret af Victoria Beckham. Det har Posh Spice givet sin tilladelse til, ligesom mesterkokken Gordon Ramsay optræder som Onkel Gordon.

Geri har skrevet kontrakt med et børnebogsforlag, som vil have hende til at skrive seks bøger om Ugenia og hendes venner og farverige, uperfekte familie, og det er planen at den første bog skal udkomme til næste år. Mange i forvejen kendte mennesker har allerede givet sig af med at skrive børnebøger, og det skal blive spændende at se, om 34-årige Halliwells talent også rækker til, at hun kan få succes på det felt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu