Gibsons nye film

mandag d. 7. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Mel Gibson vil lave en efterfølger til The Passion Of The Christ. Den nye film kommer til at handle om tre børn, der siger, at de har set Jomfru Maria, og at hun har talt til dem. Gibson har selv mødt en af de tre piger, efter premieren på The Passion. Hun døde sidste måned i en alder af 98 år. Gibsons møde med Søster Lucia bevægede ham så meget, at han tænker stærkt på at sige ja til at lave filmen.

Lucia og hende kusiner Jasinta og Francisco blev verdensberømte i 1917, da de fortalte, at Jomfru Maria kom til dem i et syn ved Fatima i Portugal. Hun forudsagde Anden Verdenskrig, Uro i Rusland, og at en pave vil blive skudt. Efter dette syn blev Lucia nonne. Lucia var desperat efter at se The Passion, da paven havde godkendt filmen. Så i al hemmelighed fik Gibson sidste år sat udstyr op på Lucias kloster, så hun kunne se filmen. Lucias orden må nemlig ikke forlade klosteret.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Da hun havde set filmen, talte Gibson med hende i cirka en time gennem metal tremmer, da hun jo som sagt ikke måtte forlade klosteret. En film insider i Rom har udtalt, at filmen stadig er på et meget tidligt stadie, men at Gibson er meget ivrig for at lave filmen om Søster Lucia og hendes syn i Fatima.

Del din kommentar

Forsiden lige nu