Gift for altid

mandag d. 13. oktober 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den smukke skuespillerinde Catherine Zeta-Jones udtaler, at hun aldrig nogensinde vil skilles fra sin mand Michael Douglas. Hun siger, at det ligger i hendes gener, at være gift med den samme hele livet. “Jeg finder skilsmisser frastødende. Jeg vil aldrig skilles, aldrig!” udtaler Catherine.

Ifølge sig selv er grunden til at Catherine er i stand til, at leve op til sit ord er, at hun er født i en lille katolsk fiskerlandsby i Wales. På disse kanter har man en helt anden holdning til for eksempel ægteskaber, i forhold til folk der er opvokset i Hollywood. “Folk holder mere sammen, der hvor jeg kommer fra,” siger Catherine.

Ulven Peter crasher fødselsdagsfest: Vil han have Amalie tilbage?

“Det ligger i mine gener. Prøv bare at se på andre par, der kommer fra mine områder. Tom Jones har været gift med Linda i 47 år, og Richard Burton kom sig aldrig rigtigt over Elizabeth Taylor.” Det er tydeligt at Catherine ligger meget i ordet ægteskab, og mon ikke hun nok skal få et livslangt forhold til Michael Douglas sammen med børnene Dylan på 2 år og Carys på seks måneder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu