Gift mand ville kigge på Lisa Lents tisse

fredag d. 2. november 2012 kl: 12. 27 Af: Kendte.dk NY
 

En gift mand har på Facebook spurgt Lisa Lents om hun ikke ville tisse foran ham og gerne et frækt sted

Model og Taekwondo kæmper Lisa Lents er træt af at modtage klamme henvendelser på Facebook, især fra gifte og perverse mænd.

– Hvorfor er det altid mig dig får beskeder fra creepy mænd, som oven i købet er gift?!, spørger hun i dag på Facebook efter en henvendelse fra en stakkels mand.

Læs også: Se listen: Dem vil danskerne være utro med

SE OG STEM: Den lækreste kvinde i Vild med Dans

– Det første der stod i beskeden var at han var gift og kunne love 100% diskretion & “jeg var jo model”, og hvis pengebeløbet var højt nok, var det måske noget jeg ville overveje…?! FØJ! Tror der er noget han har misforstået hvad der angår modeller.. Jeg vil skåne jer for de billeder han har vedhæftet.. De har ødelagt hele min dag 😀 😀 😀

Manden som har skrevet spurgte hende om hun ville tisse foran ham og gerne på et frækt sted, da han mente at hun var til salg for den rette pris da hun jo er model. Selv har Lisa valgt at smide henvendelsen på Facebook så andre kan se hvad manden har spurgt om, og det er der flere og flere som gør. Så hænger de personen ud, måske de på den måde for stoppet de klamme henvendelser.

Læs også: Andrea er tilbage i Vild med Dans

Kilde (BT)

Del din kommentar

Forsiden lige nu