Gift ved første blik-deltager er blevet mor

tirsdag d. 10. januar 2017 kl: 7. 01 Af: Jørgen Rosengren
20151002-152651-3-1000x562we
Hun blev gift og senere skilt med Danmarks øjne hvilende på sig. Nu er hun blevet mor til lille Ebbe. Foto: DR/Scanpix (Arkivfoto)

Hun blev gift og senere skilt med Danmarks øjne hvilende på sig. Nu er hun blevet mor til lille Ebbe.

Lene Kristina Konrad, der deltog i 2015-udgaven af “Gift ved første blik”, er blevet mor for første gang. Dog ikke med den ægtemand, hun blev splejset sammen med i programmet. Derimod med sin Tobias.

Ham mødte hun allerede inden, programmet ramte de danske fjernsyn.

– Tobias blev hængende, også efter programmet blev sendt. Og for mig var det helt åbenlyst allerede fra første date, at han var manden i mit liv, har Lene Kristina Konrad tidligere sagt til BT.

Hitprogram vender tilbage: Her er de nye giftelystne danskere

Hjælper mig

– Han hjælper mig med at være mig selv, og jeg tror ikke, han synes, at jeg skal lave noget om på mig selv. Andet end måske, at jeg skal blive lidt bedre til at rydde op. Omkring juletid bliver vi forældre til en lille dreng, og vi er meget, meget glade og spændte. Tobias er også virkelig flot, så jeg håber, at vores børn kommer til at ligne ham, sagde hun også.

Præcis termin

Terminen var altså sat ret præcist. I hvert fald har Lene Kristina Konrad 1. januar, få dage efter hendes 31-års fødselsdag, skrevet på sin Facebook-profil:

Ny sæson af Gift ved første blik: Her er deltagerne

Nybagte forældre går rundt med et helt særligt højspændt udtryk i ansigtet. Det udtryk genkender jeg nu i spejlet, og når jeg ser på Tobias. Velkommen til vores lille søn, Ebbe!

❤️😍❤️😍❤️😘😘😘 ☀️☀️☀️❤️❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Lene Konrad (@lenekristinekonrad) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu