Gift ved Første Blik-par flytter til New York: Så meget skal de nå

søndag d. 13. marts 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Michael Hansen og Line Rask er snart klar til at flytte til New York sammen. Foto: FAcebook

Michael Hansen og Line Rask er snart klar til at flytte til New York sammen. Foto: FAcebook

I november afslørede Michael og Line fra Gift ved Første Blik, at de ville flytte til New York – nu er det snart, og der er meget, der skal nås inden

Michael og Line fra Gift ved Første Blik var et af de par, der lykkedes med projektet. Kærligheden spirede, og i november afslørede de, at de planlagde at flytte til New York sammen.

Hitprogram vender tilbage: Her er de nye giftelystne danskere

BT mødte parret til premieren på musicalen Hairspray, hvor de fortalte om planerne – og alt det, de skal nå, inden de kan rejse.

– Der er meget vi skal nå, inden vi tager af sted, og vi panikker lidt. Vi skal jo tage stilling til alle vores ting. Hvad skal med, og hvad skal ikke med? Vi har travlt, fortalte aarhusianske Line.

Parret har endnu ikke fundet et sted at bo i byen, der aldrig sover, men det regner de med at få styr på, når de kommer derover. Michael tager afsted først, og så ankommer Line et par uger senere.

Dejligt, med en hverdag sammen

Når parret flytter sammen i New York, ser de det som en fordel, at de ikke kender nogen.

– Jeg tror på en måde, at det er meget godt, at vi flytter til New York, for så har vi kun hinanden. Venner og familie fylder meget herhjemme, men når vi flytter, kan vi fokusere hundrede procent på vores forhold, siger Line.

Ny sæson af Gift ved første blik: Her er deltagerne

Hun regner med at søge job derovre, forhåbentlig på ambassaden eller hos FN. Michael har allerede et job som regnskabschef, der venter på ham.

Den sidste tid kommer til at gå med at se familie og venner, og så glæder de sig til at slippe for langdistanceforholdet, så de får en rigtig hverdag sammen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu