Hitprogram vender tilbage: Her er de nye giftelystne danskere

søndag d. 19. august 2018 kl: 14. 11 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

DR har kørt endnu en sæson af Gift ved Første Blik i stillin.

Gift ved første blik. En af DRs helt store TV-succeser vender tilbage i slutningen af august, når Gift ved første bliks nye sæson ruller over skærmene. Det bliver et gensyn med giftelystne danskere, der uden at vide med hvem skal indgå et vaskeægte partnerskab. Du kan se de otte singler i galleriet vedhæftet artiklen her.

Konceptet er et forsøg på at fremtvinge kærlighed mellem to mennesker på baggrund af forskellige faktorer udvalgt af tre eksperter. Gennem psykolog og klinisk sexolog Gert Martin Hald, psykolog og parterapeut Mette Smidt og sognepræst Michael Brautsch bliver der udvalgt fire par, som seerne over syv uger følger i tykt og tyndt.

Succesraten – med kærligheden – har ikke været særlig stor, men programmet tiltrækker tilsyneladende fortsat. DR oplyser i en pressemeddelelse, at der til den nye sæson har været i alt 582 tilmeldte.

På baggrund af samtaler med og analyser af de enkelte personer fandt eksperterne frem til fire “matches”. Første gang, parrene møder hinanden, er få minutter inden de skal giftes, og eksperimentet ser nu nærmere på om ægteskabet kan bane vejen for den store kærlighed.

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

Sådan er det gået i Gift ved første blik

I programmet, der første gang kunne ses i Danmark i 2013, har det været småt med kærligheden, når kameraerne slukker, men i 2017 kunne det dog bekræftes, at den første vaskeægte Gift ved første blik-baby var blevet født.

Nemlig hos Michael Hansen og Line Rask, der blev gift i sæsonen i 2015. De er siden flyttet til New York for at følge en job-mulighed for Michael hos arkitektfirmaet BIG, og nu er familien på to altså blevet til tre.

Line fødte ifølge Billed-Bladet på sin egen 30 års fødselsdag.

– Vi kan slet ikke få armene ned over den her baby, sagde Sofia Fromberg, der er programmets redaktør, til bladet.

Her kommer den ny sæson

Den nye sæson af Gift ved første blik har premiere på DR1 onsdag den 29. august klokken 20.00.

Hvorfor reklameres der for dansk basketklub i amerikansk hitserie? Få forklaringen her

Programmet fortsætter hen over de næste syv uger.

Gift ved første blik kan også ses på DRTV app’en eller online.

Del din kommentar

Forsiden lige nu