Ibi Støving har afdød mor med til bryllup

torsdag d. 28. august 2014 kl: 8. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Selvom dette godt kunne ligne et bryllupsbillede, er det først den 6. september, at tv-værten Ibi Støving siger ja til fodboldspilleren Simon Makienok.

Selvom dette godt kunne ligne et bryllupsbillede, er det først den 6. september, at tv-værten Ibi Støving siger ja til fodboldspilleren Simon Makienok. Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO

Tv-værten Ibi Støving har en særlig hyldest med til sin afdøde mor, når hun til september gifter sig med fodboldspilleren Simon Makienok.

Når tv-værten Ibi Støving den 6. september gifter sig med den 16 år yngre fodboldspiller Simon Makienok, har hun en særlig hyldest med til sin afdøde mor.

Ibi Støving sygemeldt: Bakterie i nyrerene

Det fortæller hun på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af en guldglimmer-babuska, hvori vielsesringene ligger. Ringene er specialdesignet af guldsmeden Rebecca Elbek.

Støving afslører ikke, hvordan moren er med, men blot at hun er der til datterens store dag. Ifølge den kryptiske tekst til Instagram-billedet kunne moren have noget med vielsesringenes design at gøre:

“Inde i denne babushka ligger vores vielsesringe. Så smukke og så unikke – og min mor er også kommet med.”

Ibi Støvings mor døde i 2010 efter en lang, opslidende kamp mod kræft.

Og apropos sin afdøde mor så er hun faktisk en af grundene til, at Ibi Støving sagde ja til Makienoks frieri:

– Det føltes så rigtigt at sige ja til Simon. For han kan klare alle de trolde i æsker, jeg har over det hele. Sådan metaforisk står der æsker med trolde over det hele i lejligheden, og når mørket falder på, og revnerne i væggen begynder at udvide sig, kravler der alle mulige ting ud… du ved… som når ens mor død. Jeg lider stadig af mareridt, for hun døde i mine arme. Det skal være ham, jeg gifter mig med, for han kan klare det. Det er bare et plus oveni alt det andet, fortalte tv-værten tidligere i år til Femina.

Støving har sønnen Anakin fra et tidligere forhold, mens hun sammen med Makienok har bloggen crystalkidbabyshark.com.

Se billederne: Ibi og Makienok udvider familien

Se babuskaen, der rummer Ibi Støving og Simon Makienoks vielsesringe: http://instagram.com/p/sM_IyzK9aw/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu