Gigantisk seriesucces trækker stikket: Skuespillerne er knuste

fredag d. 24. august 2018 kl: 16. 13 Af: Louise Bennetzen
20180823-025441-3-1920x1277we
Holder bag The Big Bang Theory er knuste. Foto: Angela WEISS / SCANPIX

Trods rygter om en endnu en sæson, står det klart, sidste afsnit bliver sendt næste år.

Den succesrige komedieserie “Big Bang Theory” stopper efter den kommende 12. sæson. Det har tv-netværket og producenten bag serien annonceret onsdag. Det skriver CBS News.

Skaberne bag afslører: Der går længe før ny sæson af Stranger Things

Der havde ellers være spekulation, om fans kunne se frem til en 13. sæson, men det kommer ikke til at ske. Det sidste afsnit af serien bliver nemlig sendt i maj næste år.

–  Vi er for evigt taknemmelige overfor vores fans for deres støtte af The Big Band Theory igennem de sidste 12 sæsoner, skrev firmaerne bag produktionen af serien i en samlet udtalelse, som fortsatte:

– Vi, sammen med skuespillerne, forfatterne og resten af holdet sætter så meget pris på seriens succes. Vores mål er at levere en sidste sæson, seriens finale, som vil give The Big Bang Theory en storslået og kreativ afslutning.

Skuespillere i sorg

Den nørdede serie er den længst kørende serie med publikum i TV-historien. Efter 12. sæson vil den have sendt 279 episoder, hvilket er en rekord.

Og det er da heller ikke uden sorg, at skuespillerne siger farvel til serien.

– Den her tur har været som en drøm gået i opfyldelse. Uanset hvornår det havde endt, ville det have knust mit hjerte, skriver Kaley Cuoco, der spiller Peeny i serien, på Instagram og fortsætter:

– Vi er ved at drukne i tårer, men vi lover at give jer den bedste sæson indtil videre. Vi går herfra med et bang.

Og hun er ikke den eneste, der har udtrykt sin sorg på de sociale medier.

Populær dansk dramaserie er solgt til USA

– Det er svært (faktisk næsten umuligt), at acceptere, at det her er et billede af det første af de sidste 24 afsnit vi skal lave for The Big Bang Theory, skriver Jim Parsons, der spiller Sheldon i serien, på Instagram og fortsætter:

– Jeg er så taknemlig overfor vores trofaste seere, som er grunden til, at vi har fået muligheden for at udforske de her karakterer i 12 år af vores liv. Jeg kommer til at savne det hele mere end jeg kan sige og ane lige nu.

Del din kommentar

Forsiden lige nu