“Ginger Spice” er gravid

tirsdag d. 11. oktober 2016 kl: 12. 48 Af: Ritzau Fokus

Medlem af et af 1990'ernes mest berømte pigegrupper - Spice Girls - er gravid. Det afslører hun på Instagram.

Næste år kommer endnu en lille “Baby Spice” til verden. Geri Horner – tidligere kendt under efternavnet Halliwell – er nemlig gravid.

Den 44-årige Spice Girls-stjerne venter sit andet barn, men det første fælles barn med Christian Horner, der er teamchef for Formel 1-holdet Red Bulls.

– Gud velsigne moder natur, skriver Geri Horner på Instagram under hashtagget “mama spice” til en tegning af en gravid kvinde.

Graviditet bekræftet

Den forestående familieforøgelse bekræftes også af en repræsentant for hr. og fru Horner.

– Spice Girl’en Geri Horner (tidligere Halliwell) og hendes mand, Christian Horner, der er slået til ridder af det britiske kongehus, er meget glade for at kunne annoncere, at de venter deres første fælles barn, lyder det i en erklæring, som The Mirror bringer.

– Parret er mere end lykkelige over den glædelige nyhed og kan ikke vente med at byde deres nye familiemedlem velkommen.

Denne Spice Girl blæser på p-regler

44-årige Geri Horner og 42-årige Christian Horner har kendt hinanden siden 2009, men blev først kærester i 2014, hvor de kort tid efter annoncerede deres forlovelse i en notits i avisen The Times.

Brændende ønske om et barn

Geri Horner har tiårige Bluebell Madonna fra forholdet med manuskriptforfatteren Alexander Gervasi, mens Christian Horner har en treårig datter fra et tidligere forhold.

I slutningen af 2015 fortalte Geri Horner til The Mirror, at parret brændende ønskede sig et fælles barn og overvejede at adoptere.

Men næsten et år efter er der så endelig babybingo. Ginger Spice og Christian Horner venter deres lille “Baby Spice” en gang i det nye år.

Spice Girls’ egen “Baby Spice”, Emma Bunton, lykønsker også veninden på Instagram.

Baby Spice: 44-årig Spice Girls-sild er blevet mor igen

– Endnu en “Baby Spice” på vej, jubler hun.

God bless Mother Nature #mamaspice 👶🏼

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu