Gitte Nielsen får dansk talkshow

tirsdag d. 12. maj 2015 kl: 10. 29 Af: Ritzau Fokus
 
Gitte Nielsen har kæmpet mod livets dæmoner, og disse erfaringer vil hun bruge i sit nye talkshow på dansk tv.

Gitte Nielsen har kæmpet mod livets dæmoner, og disse erfaringer vil hun bruge i sit nye talkshow på dansk tv. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/free

Den danske skuespiller Gitte Nielsen, der har været med “Frækkere end politiet tillader,” får sit eget talkshow på Kanal 4 til efteråret.

Den farvelige danske Hollywood-skuespillerinde, tv-personlighed og forhenværende model Gitte Nielsen får sit helt eget talkshow, “Gittes Talk,” på Kanal 4 til efteråret.

Gitte Nielsen med i tysk ekstrem-show

Det fortæller kanalen i en pressemeddelelse om programmet, som vil være “hudløst ærligt og humørfyldt.”

Den langbenede blondine har levet et utrolig farverigt liv, der også har givet den 51-årige dansker en masse knubs som eksempelvis utroskab, at leve i et voldeligt ægteskab, at være alkoholiker og udleve sit liv på bekostning af børnene, og det er disse erfaringer, som Rødovre-pigen vil trække på i “Gittes Talk.”

– Mit show bliver fyldt med ærlige og intense livssituationer – både gode som svære. Som mange ved, har jeg selv oplevet en helt del i mit liv, og disse livserfaringer vil jeg prøve at dele, så mine gæster og seere føler sig godt tilpas og velkomne, siger Nielsen, der ifølge pressemeddelelsen heller ikke er bange for at give folk tørt på, hvis det er det, der kræver at give gæsten et kærligt spark bagi.

Som en del af de netop påbegyndte optagelser til “Gittes Talk” kan man risikere at støde ind i den 185 centimeter høje blondine, der sammen med et kamerahold vil møde danskerne i øjenhøjde, skriver Kanal 4.

Gitte Nielsen er klar til at inspirere, rådgive, grine og græde med gæsterne i alt fra store livskriser til dagligdags-dilemmaer, og intet emne er for skævt, og intet spørgsmål er for upassende, når “Gittes Talk” får premiere til efteråret, tilføjer Kanal 4.

Arnold Schwarzenegger bekræfter han havde en affære med Gitte Nielsen

Skuespillerinden har været gift fem gange, hvor første ægteskab var med den danske hitmusiker Kasper Winding, og det andet var med action-bøffen Sylvester Stallone, hvis efternavn hun tog og som kan ses på rulleteksterne til Eddie Murphy-filmen “Frækkere end politiet tillader II”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu