Gitte Nielsen tilbage på flasken

mandag d. 6. august 2012 kl: 11. 59 Af: Kendte.dk NY
 


Foto (all over)

Sylvester Stallones eks kone igen i verdenspresen!

Gitte Nielsenskaber endnu engang overskrifter i verdenspressen. Men denne gang er det ikke et Hollywood-ægteskab eller en filmrolle, der er årsag til opmærksomheden, men en omgang billeder af den ellers tidligere top model som ligger sanseløs på græsset i en park i offentligheden i Los Angele,s og drikker vodka rent af flasken.

Sylvester Stallone er (ikke) død

Den tidligere Fru. Stallone har ellers de seneste år været med i en række reality programmer både i USA, Tyskland, og  i Danmark og har ellers holdt sit tidligere misbrug godt på afstand, men nu blev det for meget for den godt to meter høje Hollywood Mama, og hun faldt tilbage på flasken.

Hun har allerede til morgen været fremme i medierne og undskylde sin opførsel, og er efter sigende meget pinligt berørt over hele situationen.

Sådan ser film-stjernerne ud i dag

Hvem ved om den aldrende blondine ikke har lavet dette stunt med vilje for at få omtale? Hun er nået den aldre hvor hun ikke får flere filmroller, og nu ser det ud til at hendes reality karriere også er ved at været nået bunden, så måske det var for at promovere sig selv lidt for verden, og for at få en kontrakt til et liveshow eller måske et kommende “fra kendt til bums” show..

Vi ved aldrig hvor eller hvordan vi ser Gitte Nielsen igen!

Del din kommentar

Forsiden lige nu