Glad Gustav viser lokkerne frem efter operation

lørdag d. 13. maj 2017 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus

Den sprælske tv-kendis Gustav Salinas viser resultatet af fredagens hårtransplantation frem på sociale medier.

Rynker og vigende hårgrænse er noget, de fleste mænd må leve med, når de kommer lidt op i alderen.

Men hedder man Gustav Salinas, er den slags aldringstegn ikke noget, man nødvendigvis vil finde sig i.

Hårgrænsen flyttet fredag

Derfor havde den 26-årige tv-personlighed og fitnessforfatter fredag lagt sig under kniven for at få flyttet sin hårgrænse et par centimeter ned i panden og dække et par høje tindinger.

Og nu deler den tidligere realitystjerne resultatet af indgrebet på det sociale medie Instagram.

– Alt gik over alle forventninger. Jeg er så lykkelig, og nu glæder jeg mig bare til, at det begynder at hele, og jeg skal vise mit sygesikring for at komme ind forskellige steder, skriver en tilfreds Gustav Salinas på Instagram efter operationen.

Før- og efterbillede

I opslaget har fitnessiværksætteren delt et før- og efterbillede fra operationen, og her er det tydeligt at se en forskel.

60.000 kroner var den nette sum, Gustav Salinas skulle lægge på bordet for at få sin ungdommelige hårgrænse tilbage.

Men selv om det ikke var første gang, han gik igennem kosmetiske indgreb, så var det alligevel en nervøs “For lækker til love”-stjerne, der tidligere på ugen fortalte om sit forestående indgreb på den røde løber til premieren på MTV-programmet “Ridiculousness”.

– Men som jeg altid siger: Der findes ikke det perfekte, men du kan købe det perfekte, lød det fra den sprælske tv-kendis onsdag.

Gustav Salinas: Stephanie passer på Linse

Se Gustav Salinas’ før- og efterbillede af operationen her:

Så er jeg blevet færdig med operationen hos Poseidon og alt gik over alle forventninger. Jeg er så lykkelig og nu glæder jeg mig bare til at det begynder at hele og jeg skal vise mit sygesikring for at komme ind forskellige steder. Hi hi 😆 Kys og love til jer allesammen derude ❤️ Gustav ❤️

A post shared by gustavsalinas (@gustavsalinas) on


Gustavs nye look: Skal opereres for 60.000 kroner

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu