Glæd dig til “Kill Bill”

onsdag d. 24. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der er snart gået 6 år, siden Quentin Tarantino sidst havde en film i biograferne. Derfor er forventningerne til den kommende “Kill Bill” også skyhøje. Det ser dog ud til, at instruktøren måske klarer at leve op til dem, for den første kritik af filmen har været meget positiv.

Disse to får en halv million af dronningen

Den har blandt andet fået ros for at være meget sjov og for Umu Thurmans flotte fortolkning af hovedrollen. Magasinet Total Film giver den topkarakterer og kalder den for Tarantinos mesterværk: “Kill Bill er så god, at den kan nævnes i samme åndedrag som Pulp Fiction og Reservoir Dogs”, skriver bladet.

Dennis Knudsens penthouse-lejlighed er til salg: SÅ dyr er den

I filmen spiller Uma Thurman en lejemorder, der vågner op efter fem år i koma. Hun vil nu hævne sig på sin tidligere chef, der havde beordret hende myrdet, fordi hun ville ud af det kriminelle miljø. Andre kendte navne i filmen er Lucy Liu, Michael Madsen og Daryl Hannah.

Det er en ekstremt voldelig film. Uma Thurman har sagt: “Jeg er blevet skudt i hovedet, voldtaget, sparket og slået og skåret op med samuraisvær. Filmen skulle hedde “Kill Uma”

Del din kommentar

Forsiden lige nu