Gnisterne flyver

onsdag d. 1. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sharon Osbourne har ikke et eneste pænt ord at sige om Idol-Cowell. Simon Cowell er Sharons meddommer i programmet The X-Factor, der er en blanding af Idol og Jerry Springer. Problemet er bare, at Sharon ikke kan klare at være i nærheden af Cowell. “Han er en pompøs djævel, der ser ud som om han har stukket pinde op i røven,” udtaler Sharon.

Sharon og Cowell er to ud af tre dommere der er med i programmet. Programmet er spået til at blive en af Englands mest populære, lige netop på grund af de to dommere Osbourne og Cowell. Der var allerede en meget dårlig stemning mellem Cowell og Sharon før de mødtes til indspilningerne af programmet. Cowell har nemlig talt meget dårligt om datteren Kelly, og han har desuden udtalt, at Ozzy har brugt sin ulykke, der nær kostede ham livet, til at komme i toppen af hitlisterne igen med sangen Changes.

Broen-forfattere: -Ikke alle vil kunne lide slutningen

Det er bestemt ikke første gang at Cowell er blevet kaldt pompøs. American Idol programlederen Ryan Seacrest, har heller ikke pæne ord at sige om Cowell. “Jeg synes han er arrogant. Jeg synes han er pompøs og alt for streng,” udtalte Seacrest da Idol kørte på tv. Cowell er da også meget kendt for sine utrolig knusende og hårde kommentarer til de unge både med talenter og uden talenter.

Del din kommentar

Forsiden lige nu