God opførsel påkrævet

onsdag d. 24. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Linkin Park har fået besked om, at de ikke kan skrige, hoppe rundt eller have kort tøj på, til deres koncert i Malaysia. Det er det Malaysiske kultur- og kunstministerium, der har fortalt bandet, hvad god opførsel går ud på, før Linkin Park d. 15 oktober skal optræde for 50.000 mennesker i landet.

Kendt dansk film bliver til musical - med musik af superstjerne Krigs- og filmhelt er død: Han blev kendt i ikonisk rolle

Bandet har også fået forbud mod alle former for “sexuel provokation”, hvilket omfatter både frække kropsbevægelser og kommentarer. De må heller ikke være iført tøj, der kan være stødende: “Mandige artister skal dække deres kroppe fra halsen til knæene”, står der ministeriets retningslinier. “Regeringen tror på, at koncerten vil skabe en alternativ form for underholdning i Malaysia”, skriver de også.

Vestlige bands er meget populære i Malaysia, men det er ikke tit at de store navne får lyst til at give koncert i det 25-millioner store land. Når bands tager på turne til Asien bliver det som oftest til de mere populære steder som Singapore, Hong Kong og Japan.

Del din kommentar

Forsiden lige nu