God ven afslører royal hemmelighed: Var på bøssebar med Henrik

onsdag d. 12. september 2018 kl: 21. 34 Af: Nicklas Skyum Clausen
Prins Henriks liv i billeder
Den farverige prins var ikke imponeret over sit besøg på en bøssebar. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix)

Prins Henriks gode ven Sven Engstrøm har ifølge eget udsagn været på bøssebar med den nu afdøde prins - noget, der ifølge Engstrøm ikke faldt i den flamboyante prins' smag.

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at prins Henrik var lidt af en levemand – og at han kunne lide lidt af hvert fra livets mange hylder.

Men i et interview med Se og Hør afslører afdøde Henriks gode ven, bilforhandler samt tidligere stuntkører, racerkører og sanger Sven Engstrøm at en oplevelse, de havde på en ferie sammen i 1997 alligevel var for meget for den livsglade prinsgemal.

Bevæbnet prins Henrik blev truet på livet

For på ferien var de to og fem andre venner på sejltur rundt i det caribiske hav. Og en aften var de gået i land, og her endte de et ganske særligt sted under en bytur, siger Engstrøm:

– I Gustavia på Saint-Barth havnede vi en aften på en bøssebar. Vi nåede at få en enkelt drik, så mente Henrik, vi skulle forlade stedet. Det var ikke noget for ham, fortæller Sven Engstrøm til Se og Hør.

Flere artige overraskelser på ferien

Og det var ikke den eneste usædvanlige oplevelse, der skete på den ferie i 1997.

Engstrøm har nemlig også en anden afsløring, som han har delt med Se og Hør.

Henrik blev nemlig truet på livet af ukendte gangstere på et hotel i den amerikanske ferieby Miami. Og her lod Henrik Sven Engstrøm forstå, at han sagtens selv kunne have forsvaret sig mod gangsterne, da han sov med en pistol under hovedpuden:

Prins Henriks sidste ønsker er opfyldt

– Jeg har tænkt det samme, men jeg er 99 procent sikker på, at prinsen talte sandt. Han var normalt altid sjov og havde glimt i øjet – bare ikke i denne situation. Og han havde jo som prins en særlig status, så det ville være unaturligt, hvis han ikke havde et våben til at forsvare sig med, siger Sven Engstrøm til Se og Hør.

Mere om den historie kan læses her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu