“Godfather”-legende: Alder er ingen hindring

torsdag d. 24. september 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Robert De Niro har vundet to Oscar-statuetter for henholdsvis “The Godfather: Part II” og “Raging Bull”. Foto: Bullit Marquez/AP

Legenden Robert De Niro føler, at han og andre ældre skuespillere bliver tilsidesat i filmbranchen på deres ældre dage.

Selv om Robert De Niro for længst har passeret pensionsalderen, er der stadig masser af krudt i den legendariske skuespiller.

Robert De Niro censureret på live-tv: -Fuck Trump

Dåbsattesten siger 72 år, men den dobbelte Oscar-vinder stryger stadig på job og stopper først den dag, han segner.

Det skriver Reuters.

– Vi har en tendens at føle os mindre vigtige på nogle områder, jo ældre man bliver, men det er helt forkert, lyder det fra “The Deer Hunter”-stjernen.

– Folk, der bliver ældre, bliver sat lidt ud på sidelinjen, tilføjer De Niro, der privat er fraskilt og far til seks børn.

Den legendariske mesterskuespiller er snart aktuel i komediefilmen “Praktikanten”, hvor den tjekkede ejer af et online modemagasin tvinges til at hyre en ældre praktikant, der bliver spillet af De Niro.

Skuespilleren håber på, at filmen vil revolutionere filmbranchen.

– Hvis filmen går godt – og det håber vi, den gør – så åbner det måske muligheden for, at der bliver lavet lignende film. Det er et fantastisk, filmisk tema, når den yngre generation møder den ældre, lyder det fra stjerneskuespilleren, som stadig har masser af film på plakaten.

Deprimeret De Niro støtter demonstranter

“Praktikanten”, der har Anne Hathaway i den kvindelig hovedrolle som magasinejeren, får dansk biografpremiere den 1. oktober, og til jul er De Niro også aktuel i dramaet “Joy”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu