Godt det er slut

onsdag d. 25. juni 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Orlando Bloom, der spiller rollen som elverkrigeren Legolas i "Ringenes Herre", blev hentet direkte fra filmskolen. Han siger, at han takker Peter Jackson på sine knæer for rollen, men er glad for, at det er slut. Bloom har for nyligt indspillet de aller sidste scener som Legolas til filmen ”Kongen vender tilbage”.

”Der er scener jeg gerne ville have taget om igen. Jeg har ændret mig meget som skuespiller, men Peter var flink og en god instruktør” siger Bloom. ”Alligevel var jeg nervøs og anspændt og jeg kan selv se det”.

Brev skrevet på Titanic: Nu er det solgt

Selvom Bloom var meget begejstret for rollen som Legolas, så er han nu på udkig efter nogle mere dramatiske roller: ”Jeg er ikke bare sådan en aktion-reaktion-type, der er meget mere i mig end det”, siger han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu