Her afslører Gordon Ramsay sig selv: -Jeg kører for stærkt

lørdag d. 3. februar 2018 kl: 12. 00 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Og han fortæller også, hvordan han snyder.

TV-kokken Gordon Ramsay kører tilsyneladende bil, som han opfører sig over for deltagere i reality-programmerne Hell’s Kitchen. Hidsigt.

Det afslører han selv i et interview med den britiske avis The Mirror.

Her forklarer han også, at han har et par specielle tricks til at undgå at blive blitzet af politiets fartmålere og kameraer.

For Ramsay indrømmer også, at han kører for stærkt.

I Los Angeles, hvor den britiske kok residerer nutildags, er fartgrænsen på motorvejene svarende til lige godt 100 kilometer i timen. Ramsays favorit-bil – en Ferrari California T – kører omkring 320 kilometer i timen på max.

Sådan gør han

Gordon Ramsay indrømmer blankt i interviewet, hvordan han undslipper fartbøder, mens han nyder hestekræfterne i sin Ferrari i Los Angeles.

Stjernekok på kokain: -Det findes overalt

Han har i øvrigt otte andre hjemme i England.

– Jeg kører i den klokken halv tre om natten og giver den fuld gas på motorvejen, og politiet og deres kameraer fanger mig ikke, for jeg pakker nummerpladerne ind i madfilm. Det er genialt for en kok med en Ferrari at pakke pladerne ind i film. Kameraet virker ikke. Lyset reflekterer. Det er genialt. Et godt tip. Jeg prøver at hjælpe dig, lyder det entusiastisk til Mirror.

Direkte adspurgt om stjerne-kokken også kører i Ferrari på arbejde, svarer han nej. Det synes han nemlig er pinligt.

Dansker prøvede

Tricket med film på pladerne har tidligere været oppe at vende. Således også i Danmark, men der er lidt modstridende erfaringer med effekten.

Tv-chok: Gordon Ramsay får "ødelagt" hånden i blender

For eksempel blev en ung mand blitzet i en bil på Andkærvej i Andkær uden for Vejle i januar 2017.

– Maskinen kunne ikke aflæse nummerpladen, men tog et billede, hvor der alligevel kunne ses et omrids af pladen, og det lykkedes os derfor at finde køretøjet efterladt på Finlandsvej i Vejle senere på aftenen. Det viste sig at, nummerpladsen var tildækket med film for at undgå ATK-bilen, sagde Jens Møller, politikommisær ved Sydøstjyllands Politi, til Vejle Amts Folkeblad.

Del din kommentar

Forsiden lige nu