Går glip af premiere på sin egen film

mandag d. 5. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespillerinden Anne Hathaway er en travl dame. Så travl, at hun forleden gik glip af verdenspremieren på filmen Becoming Jane, hvor hun ellers selv spiller hovedrollen som forfatterinden Jane Austen. Hun var nemlig i Canada, hvor hun er ved at indspille sin næste film.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Filmen handler om den helt unge Jane Austens forhold til Tom Lefroy, som var hendes allerførste kærlighed. Rollen som Lefroy spilles af James McAvoy, og han var til stede ved filmens verdenspremiere i London, hvor han forsvarede filmen overfor de kritikere som mener, det er noget vrøvl, at Austens senere forfatterskab er præget af romancen med Lefroy.

“Hun havde uden tvivl et forhold til ham, og de gjorde mange ting, som man anså for skandaløse på den tid, såsom at holde i hånd offentligt og danse sammen mere end fem gange i træk. Da han gjorde det forbi med hende, brændte hun kort efter alle hans breve,” udtaler McAvoy, som heller ikke ser noget problem i, at man har valgt en amerikansk skuespillerinde til rollen som den berømte engelske forfatterinde. “Hvis en britisk skuespillerinde spiller en berømt amerikaner, er der ingen der hæver brynene over det.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu