Grædende sangerinde i trist skilsmisse-sang

mandag d. 19. oktober 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 
12 års ægteskab blev det til for Gwen Stefani og Gavin Rossdale, som har tre sønner sammen.

12 års ægteskab blev det til for Gwen Stefani og Gavin Rossdale, som har tre sønner sammen. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

I weekenden optrådte Gwen Stefani med en dybt personlig sang, efter hun og musikeren Gavin Rossdale bekendtgjorde deres skilsmisse i august.

– Jeg troede aldrig, det ville ske.

– Jeg må drømme, at du er væk.

– Jeg troede, jeg var det bedste, der nogensinde var sket for dig.

– Siden jeg hadede dig.

– Jeg plejede at elske dig.

“Used to love you”

Sådan lyder nogle linjerne i Gwen Stefanis nye nummer “Used To Love You”, som hun præsenterede i weekenden under sin solo-koncert i New York.

Rockmusiker begræder stjerneskilsmissen

– Jeg vil gerne dele en ny sang med jer, som jeg har skrevet for nylig. Den er virkelig speciel, sagde sangerinden til det fremmødte publikum, mens storskærmen viste optagelserne af en grædende Gwen Stefani.

– Mine sange har fået en helt ny betydning for mig. Jeg taler om smerte, kærlighed og mit virkelige liv, og jeg vil bare gerne takke jer for at lytte, lød det fra stjernen, der er kendt for sit platinblonde hår og sine postkasse-røde læber.

Skilt efter 18 års forhold

Tilbage i august bekendtgjorde den 46-årige No Doubt-sangerinde og den 49-årige Bush-frontmand, at de skulle skilles efter 18 års forhold, hvoraf 12 af dem var som mand og kone.

– Mens vi begge er kommet frem til den fælles beslutning om, at vi ikke længere skal være partnere i vores ægteskab, forbliver vi partnere som forældre og er forpligtet til at opfostre vores tre sønner i et lykkeligt og sundt miljø, lød det fra parret, der har drengene Kingston på ni år, syvårige Zuma og lille Apollo på 19 måneder sammen.

– Vi anmoder om at respektere vores privatliv midt i denne tid, tilføjede Stefani og Rossdale og angav “uforeneligheder” som årsagen til skilsmissen.

Stefani og Rossdale mødte hinanden i 90’erne under en turné og giftede sig efterfølgende ved hele to bryllupper.

Berørt sangerinde hylder mobbeoffer på scenen

Efter sin optræden lagde Stefani den hjerteskærende optagelse ud på sin Instagram-profil. Se den her: https://instagram.com/p/893-vVuLY5/?taken-by=gwenstefani

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu