Grammy vindende sangerinde i fængsel

mandag d. 22. juli 2013 kl: 11. 51 Af: Ritzau Fokus
 

Lauryn Hill påbegyndte sin fængselsstraf i starten af juli, og når fængselsporten igen åbner sig for hende i oktober. Foto: AP Photo/Mel Evans, file / POLFOTO

Lauryn Hill bøjer sig for boykot-pres

Lauryn Hill som er kæmpe stor i USA afsoner tre måneders fængsel for at snyde for 5.6 millioner kroner i skat.

Sangerinden Lauryn Hill tilbringer i øjeblikket tre måneder bag tremmer i kvindefængslet i Danbury i Connecticut i USA for at have undladt at betale næsten 5,6 millioner kroner i skat.

Men selvom den grammy-vindende r&b-stjerne har skiftet de glitrende kjoler ud med den orangefarvede fængselsuniform, formår hun at holde en positiv attitude.

– Siden jeg var ung, har jeg vidst, at man skal kigge efter formålet og læren i alt – inklusiv prøverne.

– Selvom det har krævet noget tilvænning, kan jeg ikke benægte det, jeg har lært her, og den varme modtagelse fra folk, som, på trods af deres omstændigheder, har fundet en unik måde at få det bedste ud af dem på, skriver den 38-årige Lauryn Hill i et brev på det sociale medie-site Tumblr.

Tiden i fængslet er også blevet forsødet af breve fra fans, og det sætter hun pris på.

– Tak for jeres støttende breve og gode ønsker, som jeg modtager med posten hver dag. Selvom jeg ikke er i stand til at svare alle tilbage, så skal I vide, at de er modtaget, læst og værdsat.

Fælden klappede: Kendt sangerinde dømt for skattefusk

Lauryn Hill påbegyndte sin fængselsstraf i starten af juli, og når fængselsporten igen åbner sig for hende i oktober, skal hun afsone yderligere tre måneder i sit hjem. Musikeren skal desuden betale en bøde på tre millioner kroner.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu