Grand Prix-sanger: -Min datter har diabetes

søndag d. 12. juni 2016 kl: 8. 05 Af: Elo Christoffersen
Jacob Sveistrup
Jacob Sveistrup har haft store bekymringer de sidste par år, fordi datteren har fået type 1-diabetes. Foto: Peter Clausen/Scanpix (Arkivfoto)
 

Jacob Sveistrup foræller nu åbent om, at datteren har type 1-diabetes.

Sangeren Jacob Sveistrup fra Odense, der i 2005 vandt Dansk Melodi Grand Prix med “Jeg tænder på dig” har fokus på datteren – 11-årige Kamille, skriver Ude og Hjemme.

Efter 10 år: Jakob Sveistrup klar med ny musik

Hun fik i 2014 diagnosen type 1-diabetes. Hele familiens liv blev vendt på hovedet. Forud havde hun i et stykke tid haft det dårligt med migræne og opkast. I pendulfart kørte forældrene hende til lægen. På et tidspunkt blev Kamille indlagt og fik diagnosen type 1-diabetes:

– Der følte jeg mig virkelig væltet omkuld, for Kamille er jo min lille blomst, fortæller 43-årige Jakob Sveistrup til Ude og Hjemme.

Må forklare sygdommen

I dag har Kamille en insulinpumpe. Selv om hun udadtil ligner en ganske almindelig pige, så må hun gentagne gange forklare sygdommen:

– Jeg bliver trist og ked af det, for jeg vil jo ikke have, at nogen skal se mig på den måde, fortæller 11-årige Kamille Sveistrup til ugebladet.

Jacob Sveistrup har siden 2014 været igennem et par hårde år med store bekymringer – netop på grund af at datteren blev ramt af sygdommen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu