Grand Prix-vinder klar med et nyt hit

fredag d. 17. november 2017 kl: 15. 51 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

24-årige Emmelie de Forest sejrede ved Eurovision Song Contest. Hun sender fredag singlen "Sanctuary" på gaden, der handler om at få sit et fristed, hvor der er plads til at få afløb for ens drømme.

De fleste husker det tydeligt – dengang i 2013, hvor den bare 20-årige Emmelie de Forest sejrede ved Eurovision Song Contest med “Only Teardrops”.

Der er gået lidt mere end fire et halvt år – og nu er pigen fra det kronjyske klar med en ny single, der hedder “Sanctuary”.

– Det er en sang, som handler om at skaffe sig et fristed, hvor man kan få afløb, fortæller den i dag 24-årige sanglærke til Kendte.dk.

Den handler om et fristed

“Sanctuary” bliver udsendt fredag den 17. november – og Emmelie de Forest har allerede et par opfølgere klar.

– Til januar eller februar kommer der en single mere, og den bliver så fulgt op af en EP, der udkommer i marts eller april. Jeg har lagt en snedig plan, forklarer hun.

Emmelie de Forest har sendt sammenlagt en håndfuld udgivelse på markedet siden Eurovision-succes’en, hvor hun opnåede det højest antal point, som en dansk sang nogensinde har fået.

Fik masser af frihed

– Den der sejr gav mig jo en masse frihed, som har gjort, at jeg i store træk har kunnet lave det, som jeg har drømt om altid, forklarer hun over for Kendte.dk.

Emmelie de Forest har således ikke været nødt til at få et “rigtigt” arbejde.

– Jeg føler mig enormt priviligeret, det er helt sikkert. På den måde kan man måske godt sige, at jeg allerede har fået mit “Sanctuary”, som betyder fristed, fortæller popstjernen,

Vild med dans: Første navn afsløres

Skrev Englands vindersang

Hun har skrevet en del sange til andre musikere – og stod eksempelvis bag australsk/danske Anja Nissens sang fra forrige år, der blev nummer to.

– Dette års vindersang fra England skrev jeg også, så jeg kan da ikke klage over, at det ikke går fint med mine sange, fortæller en glad Emmelie de Forest.

Nu ser hun frem til, at “Sanctuary” forhåbentlig bliver taget godt imod – både i og udenfor Danmark.

Rejser en hel del rundt

– Jeg ved ikke helt, hvad mine forventninger er, men det er klart, at jeg er optimist.

24-årige Emmelie de Forest bor i København sammen med sin ældre kæreste, der er far til to børn.

– Men jeg er ofte både i London, hvor der er meget arbejde, og i Stockholm, hvor jeg har familie, så jeg kommer noget omkring, understreger hun.

I år er det fem år siden Emmelie de Forest vandt Eurovision Song Contest

Se Emmelies opslag på Instragram – og få en lille forsmag på hittet – herunder:

Only 4 days until my single #Sanctuary will be released!!! I can’t wait for you to hear it! 😍

Et opslag delt af Emmelie de Forest (@emmeliedeforest) den


Del din kommentar

Forsiden lige nu