Gratis burgere til Oscarvinder

mandag d. 12. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

American Idol-dommeren Simon Cowell blev slemt skuffet over, at Jennifer Hudson, som deltog i talentshowet for et par år siden, slet ikke nævnte programmet i sin takketale, da hun for nylig vandt en Oscar for sin birolle i Dreamgirls. Uden American Idol ville Jennifer nemlig slet ikke befinde sig i sin nuværende position, så det ville være passende, om hun viste lidt mere taknemmelighed. Mener altså Simon Cowell.

Rystende resultat for Wilbeks Venstre i Viborg

Det argument køber 25-årige Hudson ikke, for som hun siger: “Hvis jeg havde været bedre til at vende burgere, da jeg arbejdede på Burger King, så ville jeg heller ikke stå her nu. Skal jeg så også takke Burger King?” Det kan der jo være noget om, og Burger King er da heller ikke det mindste fornærmede over, at Jennifer ikke har sagt pænt tak til dem, selv om det var i en af deres restauranter, hun havde sit første job, da hun var bare 16 år.

Tværtimod er burger-kæden stolte af deres tidligere medarbejder, og derfor har de besluttet at give hende et kort, der giver hende ret til at spise gratis i alle kædens restauranter resten af livet. Burger-kæden siger i en pressemeddelelse: “Som svar på Jennifer Hudsons nylige kommentar om, hvorvidt hun bør takke Burger King, siger vi pænt tak, men det er ikke nødvendigt. Selv om vi ikke bryder os om at miste medarbejdere, er det i dette tilfælde tale om, at vort tab er en gevinst for underholdningsindustrien…”

Del din kommentar

Forsiden lige nu