Gravid Christiane takker sine følgere

onsdag d. 4. maj 2016 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus

Sidste sommer bekendtgjorde Christiane Schaumburg-Müller skilsmissen fra rapperen L.O.C. Nu er parret sammen igen og venter barn.

Kærligheden kulminerer nu med en baby for Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.

Kærligheden kulminerer nu med en baby for Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Kærligheden har endnu en gang sejret for Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.

Parret fandt sammen i 2008 efter mange års venskab, forlovede sig efterfølgende, men brød kort tid efter med hinanden for så at finde sammen igen, genoptage forlovelsen og gifte sig ved et julebryllup i 2012.

Efter to og et halvt års ægteskab bekendtgjorde powerparret så deres skilsmisse i sommeren 2015, fordi de på visse punkter var “uforenelige”, men mandag overraskede de alle endnu en gang, da Christiane Schaumburg-Müller annoncerede, at hun og L.O.C. er sammen igen, og at kærligheden vil kulminere med en lille baby senere på året.

– I et job, hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver for at finde et ståsted.

– Om ikke så længe skal Liam og jeg være forældre til en sund og rask dreng. Noget, som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os, jublede tv-værtinden på Instagram.

Lykønskninger strømmer ind

Siden er lykønskningerne strømmet ind til den 34-årige tv-stjerne og den 36-årige rapper, og på Instagram takker en strålende og storsmilende Schaumburg-Müller nu for de mange hilsner.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

– Har haft nogle megatravle arbejdsdage, men vil skynde mig blot at sige 1000 tak for alle jeres lykønskninger (der var søreme mange! Det tog en god togtur hjem fra Kolding i går at komme igennem dem) 1000 tak, skriver hun til billedet, hvor hun er iført en skjortekjole.

Tidligere har Christiane Schaumburg-Müller ytret stort ønske om at få børn, og på Instagram mandag kunne hun slet ikke skjule sin begejstring over den genfundne kærlighed og den forestående familieforøgelse.

– Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før.

Se billedet her:

Har haft nogle mega travle arbejds dage, men vil skynde mig blot at sige 1000 tak for alle jeres lykønskningerne (der var sørme mange !! tog en god togtur hjem fra Kolding igår at komme igennem dem-) 1000 tak 🙏🏼

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


Comeback-dansevært: Der er et ekstra pres

Og annonceringen her:

I et job hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver, for at finde et ståsted. Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat, eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret. Men lige om lidt går den nok ik længere, da verdens lykkeligste nyhed går de færrestes næser forbi, og iøvrigt heller ikke er noget man har lyst til at gå stille med dørene omkring. Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før. #gravid🍼 #fatty🍔 #javiersammen-:)😜 #bellydance😶👣 #detbedsteiverden #seriøstlykkelig😎😍

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu