Gravid model: Aldrig været alene med en baby

lørdag d. 12. marts 2016 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus

Selv om Chrissy Teigen snart skal være mor for første gang, har hun ikke meget erfaring med spædbørn.

På trods af at Chrissy Teigen om kort tid være mor for første gang, har hun ikke meget erfaring med småbørn.

På trods af at Chrissy Teigen om kort tid være mor for første gang, har hun ikke meget erfaring med småbørn. Foto: Andy Kropa/ANDY KROPA/INVISION/AP

De fleste kender Chrissy Teigen fra billederne på forsiderne af diverse modeblade. Nu har den 30-årige model dog sat karrieren i bero, da hun om kort tid skal føde sit første barn, som hun venter med sin mand John Legend.

Og selv om terminen nærmer sig, så har hun ikke den store erfaring med bleskift og sutteflasker.

Verdenskendt sanger: -Jeg kæmpede for at blive far

I et interview til mediet SELF fortæller modellen, at hun er meget spændt på, hvad fremtiden bringer, og hvordan hun kommer til at klare rollen som mor.

– Jeg har i virkeligheden aldrig været alene med et barn, og jeg tror heller ikke, at jeg nogensinde har skiftet en ble før, siger Chrissy Teigen til SELF.

Chrissy Teigen har været gift med den amerikanske sanger John Legend siden september 2013. Selv om parret har været sammen i flere år, forventer hun, at de to kommer til at klare rollen som forælder forskelligt.

– Han er langt mere tilbagelænet, og jeg er typen, der bekymrer mig, fortæller Chrissy Teigen til det amerikanske medie.

Popstjerne tager på familieferie under tour: Lejer ekstravagante huse

John Legend og Chrissy Teigen skal være forældre til en lille pige. Vi ved endnu ikke, hvornår den lille pige har meldt sin ankomst.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu