Gravid model: Skrid ud af min livmoder

søndag d. 25. oktober 2015 kl: 15. 42 Af: Ritzau Fokus
 
Supermodellen Chrissy Teigen og sangstjernen John Legend har kæmpet længe for at blive gravide med deres første barn, men i midten af oktober kunne de endelig dele de glade nyheder .

Supermodellen Chrissy Teigen og sangstjernen John Legend har kæmpet længe for at blive gravide med deres første barn, men i midten af oktober kunne de endelig dele de glade nyheder . Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Supermodellen Chrissy Teigen er færdig med at lægge gravid-billeder op efter hård modtagelse på sociale medier

Det har været en lang og sej kamp for supermodellen Chrissy Teigen og sangstjernen John Legend at blive gravide med deres første barn.

Verdenskendt sanger: -Jeg kæmpede for at blive far

I oktober kunne stjerneparret endelig annoncere, at anstrengelserne havde båret frugt, men glæden var kort for den vordende mor. Chrissy Teigen melder nemlig nu ud, at hun er færdig med at lægge billeder op af den voksende mave, fordi kritikken er så hård på de sociale medier.

– Ikke flere graviditets-tweets fra mig, jeg har lært min lektie! Tilbage til mad og reality-tv, skriver den 29-årige model på Twitter.

Twitterbrugerne begyndte hurtigt at spekulere i, om modellen mon ventede tvillinger, fordi maven ifølge brugerne var vokset sig lige lovlig stor.

– Jeg fik fertilitetsbehandling. Et æg af gangen. Det er ikke tvillinger. Jeg kan se tingen. Skrid ud af min livmoder, skriver den rasende model på Twitter.

Kendisparret har været meget åbne om deres problemer med at blive gravide og processen med fertilitetsbehandling. Efter den lange kamp overlader de heller ikke noget til tilfældighederne, men sørger for, at der bliver holdt godt øje med det lille foster.

– Jeg bliver ultralydsskannet med et par dages mellemrum. Jeg annoncerede ikke graviditeten efter en uge, skriver den amerikanske model på Twitter.

Se Chrissy Teigens tweet her: https://twitter.com/chrissyteigen/status/655805536730902529

Og her: https://twitter.com/chrissyteigen/status/655791165732556800

Popstjerne tager på familieferie under tour: Lejer ekstravagante huse

Se mavebilledet her: https://instagram.com/p/8_CUaFJjd1/?taken-by=chrissyteigen

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu