Gravid prinsesse savner at dyrke sport

torsdag d. 13. november 2014 kl: 9. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Barnet vokser inde i maven på prinsesse Kate.

Barnet vokser inde i maven på prinsesse Kate. Foto: THOMAS LEKFELDT/POLFOTO

Under et besøg hos en masse unge atleter, der træner op til at kunne deltage i OL i 2020, viste prinsesse Kate sin begyndende babymave frem.

Den royale guldklump i prinsesse Kates mave bliver større og større, og det er tydeligt at se, at hertugindens mave ikke længere er helt flad.

Sneen føg over det britiske tronfølgerpar i den norske hovedstad

Torsdag viste hun maven frem, da hun i kraft af at være protektor for organisationen SportsAid besøgte en række unge atleter mellem 12 og 18 år, der alle håber på at få lov til at deltage i de Olympiske Lege i Tokyo i 2020.

Det skriver Daily Mirror.

Prinsessen er 16 uger henne i sin graviditet, og hun har flere gange udtrykt sin utilfredshed med ikke at kunne dyrke sport og motion på grund af barnet.

Derfor blev hun også glad under besøget hos de unge atleter, da hun fik lov til at prøve en højteknologisk plasmaskærm, der på flere forskellige måder tester atleters evne til at præstere.

– Endelig noget jeg kan være med til, selv om jeg er gravid! sagde hun således, da hun gav sig i kast med touchskærmen.

Prinsesse viser sin gravide mave frem

Se den 32-årige prinsesse prøve den højteknologiske skærm her: http://instagram.com/p/vTgnW6Irfl/?utm_source=partner & utm_medium=embed & utm_campaign=video&modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu