Gravid sangerinde gør klar til familieforøgelsen

tirsdag d. 1. august 2017 kl: 7. 04 Af: Ritzau Fokus
Inez Gavilanes
Tina Inez Gavilanes. Arkivfoto: Scanpix.

Sangerinden Inez Gavilanes er ved at sætte sit nye hjem i stand sammen med sin kæreste, Nicky Reitz.

Man siger, at gravide bygger rede inden termin, og det gælder i særdeleshed for Inez Gavilanes, som i foråret annoncerede, at hun venter sit første barn med sin kæreste, Nicky Reitz.

Den 39-årige sangerinde, der blandt andet er kendt fra Sukkerchok, og kæresten er for nylig flyttet, men der er stadig meget, der skal laves.

Det skriver den vordende mor på Instagram, hvor hun har delt en selfie under hashtags som “nyt hjem”, “lykke” og “nyt kapitel”.

– Ferien er slut. Første hverdagsmorgen i huset på landet. Morgensolen banker ind ad køkkenvinduet og gør mig mandagsglad, selv om jeg har ligget vågen den halve nat og tænkt på alt det, vi ikke nåede at få lavet, fikset, sat op og banket ned, skriver hun og tilføjer:

– Det her sted skal nok komme til at virke for os.

Skanningsbillede på Instagram

Inez Gavilanes har dannet par med Nicky Reitz siden oktober 2013. Hun annoncerede graviditeten i slutningen af marts ved at dele et skanningsbillede på Instagram.

– Jeg er blevet befrugtet af verdens dejligste mand, og nu tør jeg godt sige det højt, lød det blandt andet fra hende dengang.

Se billedet her:

Dansk sangerinde: -Vi skal have en lille pige

Ferien er slut. Første hverdagsmorgen i huset på landet. Morgensolen banker ind ad køkkenvinduet og gør mig mandagsglad, selvom jeg har ligget vågen den halve nat og tænkt på alt det vi IKKE nåede at få lavet, fixet, sat op og banket ned. Det her sted skal nok komme til at virke for os❤️🏡☀️👍🏼#flyttecation #ferienerslut #hverdagenbegynder #nytkapitel #nythjem #familie #lykke #babypåvej

A post shared by inezgavilanes (@inezgavilanes) on

Dansk sangerinde overrasker med ny uddannelse

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu