Gravid sangerinde prøver at danse barnet ud

onsdag d. 18. februar 2015 kl: 9. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Saseline Sørensen kan snart se frem til at blive lige så slank som på billedet her. Hun er nemlig højgravid og kan føde når som helst.

Saseline Sørensen kan snart se frem til at blive lige så slank som på billedet her. Hun er nemlig højgravid og kan føde når som helst. Foto: J¯RGENSEN JAKOB/JAKOB J¿RGENSEN

Saseline Sørensens nye søn kan komme til verden når som helst, og nu forsøger sangerinden at danse barnet ud af sin mave.

Den gravide mave er enorm, og hendes søn nummer to er lige på trapperne.

Dansk sangerinde er på lejlighedsjagt i Barcelona

Men Saseline Sørensen er træt af at vente, og derfor har hun taget alternative metoder i brug for at få sit nye barn til verden. Den gravide sangerinde forsøger nemlig sammen med sin ældste søn, Sean, at danse foran fjernsynet for at sætte gang i fødslen.

Det fremgår af en video, som den højgravide sangerinde tirsdag lagde op på sin Instagram-profil.

– Jeg er træt af at føle mig så besværet med maven, og jeg synes, at lillebror gerne snart må melde sin ankomst. Så jeg prøver at gøre lidt for det! skriver Saseline således om sit usædvanlige forsøg på at fremskynde processen.

Den tidligere Soap-sangerinde er godt klar over, at man som gravid kvinde må væbne sig med tålmodighed, men hun håber alligevel på snart at få lov at byde sin nye dreng velkommen.

– Jeg ved det godt. Baby kommer, når baby kommer, men alligevel håber jeg bare, at baby kommer nu, skriver hun.

Barnet bliver Saselines anden søn, idet hun allerede har 7-årige Sean med den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein. Den endnu unavngivne og ufødte søn nummer to venter hun sammen med sin kæreste Michael Dreyer.

Se fotos: Stjernerne strålede til stor skønhedsfest

Se Saselines gravid-dans lige her: http://instagram.com/p/zNqxsLRnga/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu