Gravid skuespillerinde: -Vi har fundet et navn

søndag d. 5. marts 2017 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
Jobs forpremiere
Skuespilleren Julie Ølgaard venter sig en lille dreng sammen med sin mand Gustav Muus. Foto: Betina Garcia/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespillerinden Julie Ølgaard er gravid med sit første barn, og hun og gemalen har allerede fundet et navn.

De seneste dage er det væltet ind med lykønskninger til den danske skuespillerinde Julie Ølgaard.

Torsdag aften afslørede “Forbrydelsen”-stjernen nemlig, at hun og manden, skiløberen Gustav Muus, bliver forældre til deres første barn til sommer.

Parret venter sig en lille dreng, og navnet til den lille purk er allerede på plads. Det fortæller Julie Ølgaard, da Ritzau Fokus møder hende på den røde løber til Bodilprisen.

– Men vi holder det for os selv indtil videre. Vi har kaldt ham et navn fra starten, men det bliver vores eget lige nu, siger hun.

Ifølge skuespillerinden, der er kendt fra film som “Headhunter” og “Råzone”, er graviditeten indtil videre forløbet fint, og hun har endnu ikke oplevet slemme bivirkninger.

– Jeg har det simpelthen så dejligt. Jeg er fuldstændig Julie på alle gode gamle måder. Jeg bokser seks dage om ugen og har det godt, siger Julie Ølgaard.

Dansk skuespiller siger stop: Nu er det slut med denne natlige aktivitet

Den 36-årige skuespillerinde annoncerede den glædelige nyhed på det sociale medie Instagram torsdag, hvor hun delte et billede af sine stiletter, gemalens sko og et par bittesmå babysko.

– Når to bliver til tre, skrev hun til billedet, hvor hun også afslører, at parret venter sig en lille søn.

Den vordende mor har formået at holde den spirende babybule væk fra offentligheden i flere måneder, og i billedteksten skrev hun, at terminen er i juni.

Julie Ølgaard rykkede for omkring tre år siden teltpælene op og flyttede til Los Angeles i USA. I januar i år annoncerede skuespillerinden på sin blog, at hun havde besluttet sig for at flytte tilbage til Danmark til sine venner, sin familie og sin mand.

Den tidligere “Zulu Djævleræs”-vært og Gustav Muus blev gift i august 2015 ved et eksotisk savanne-bryllup, der blev afholdt i Ree Dyrepark i Ebeltoft.

Se afsløringen på Instagram her:

Dansk skuespiller stiller sig bag kameraet: -Det er angstprovokerende

When two becomes three💙ETA June 2017 #babyboy

A post shared by Julie Rosenstand Ølgaard (@julie.r.olgaard) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu