Gravide Hannah Melissa og kæreste fængslet for grov vold

søndag d. 20. marts 2016 kl: 8. 38 Af: Elo Christoffersen
 
Hannah Melissa og kæresten René er varetægtsfængslet for grov vold mod René's ekskæreste. Foto: Janus Nielsen/SBS.

Hannah Melissa og kæresten René er varetægtsfængslet for grov vold mod René’s ekskæreste. Foto: Janus Nielsen/SBS.

Gravide Hannah Melissa og kæresten René er varetægtsfængslet efter de bankede René’s ekskæreste.

Lørdag blev gravide Hannah Melissa og kæresten René varetægtsfængslet i tre uger efter de sent fredag aften begik grov vold mod Renés 21-årige ekskæreste, skriver Realityportalen.

Hannah Melissa mor for tredje gang

Realityportalen henviser til en artikel i Skive Folkeblad, hvor en voldsepisode er beskrevet. Renés ekskæreste, Jeanette Aae Stampe Kristensen, bekræfter over for Realityportalen, at hun er blevet udsat for vold af parret.

Det hele startede fredag aften ved 23-tiden i Karup, hvor ekskæresten Jeanette Aae Stampe Kristensen bor. Her blev hun hentet af sin ekskæreste – 25-årige René. Ude i bilen kom Renés nye kæreste, Hannah Melissa, til og hun tog kvælertag på den 21-årige kvinde – og rev hende i håret.

Smed ekskæreste ud af bil og bankede hende

Undervejs stopper bilen og parret smider Jeanette Aae Stampe Kristensen ud af bilen. Her overfaldt de kvinden og gav hende en omgang tæsk. De lod hende ligge og kørte fra stedet, skriver Skive Folkeblad.

Det lykkedes den 21-årige kvinde, at praje et ældre ægtepar, der kørte forbi stedet. Ægteparret kørte den 21-årige hjem og politiet blev kontaktet.

Hannah Melissa og René blev anholdt natten til lørdag og blev lørdag formiddag varetægtsfængslet i tre uger. De er sigtet for vold.

Midt- & Vestjyllands Politi oplyser til Realityportalen, at der ikke er navneforbud i sagen.

Hannah Melissa skal i fodlænke

Iscenesatte kæreste-brud

Tidligere på ugen kom det ellers frem, at Hannah Melissa og René var gået fra hinanden. Nu bekræfter flere kilder uafhængigt af hinanden overfor Realityportalen, at Hannah Melissa og René skulle have iscenesat deres brud for at få ekskæresten til at stole på René.

Opdatering mandag den 21. marts:

Kendte.dk har kontaktet Retten i Herning og forsvarsadvokat Kaare Kristensen, som havde et grundlovsforhør lørdag. Men forhøret foregik bag lukkede døre, hvorfor hverken dommer eller forsvarsadvokat vil udtale sig om sagen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu