Alexandra: -Derfor dropper jeg apanagen

søndag d. 10. december 2017 kl: 9. 00 Af: Elo Christoffersen
Grevinde Alexandra frasiger sig apanage
-Jeg har overvejet det længe, og jeg har vendt og drejet det forfra og bagfra og kigget på det fra mange forskellige sider, fortæller grevinde Alexandra om sin beslutning om at hun fra 2020 ikke længere vil modtage apanage. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix (Arkivfoto)

Lørdag aften forklarede grevinde Alexandra, hvorfor hun frasiger sig apanage.

Grevinde Alexandra frasiger sig apanagen på 2,4 millioner kroner fra 2020.

Derfor talte prins Nikolai ikke i telefon med Alexandra på sin fødselsdag

Det har Alexandra tidligere fortalt.

Alexandra: -Jeg har overvejet det længe

I et interview med Jes Dorph-Petersen i Go’ Aften Danmark lørdag aften forklarede grevinden, at det ikke var en let beslutning:

– Jeg har overvejet det længe, og jeg har vendt og drejet det forfra og bagfra og kigget på det fra mange forskellige sider. Og jeg kommer stadig frem til den samme beslutning. Jeg synes det er det eneste rigtige for mig. Jeg skal videre i mit liv, fortalte grevinde Alexandra i Go’ Aften Danmark.

Karriere i erhvervslivet

Grevinden vil nu satse på en karriere i erhvervslivet. Desuden har Alexandra nogle kreative ting, som hun gerne vil gøre ud i livet.

Alexandra blev tildelt ydelsen af staten i 2004, da hun blev skilt fra Prins Joachim for 13 år siden. Ydelsen er i dag på 2,4 millioner kroner årligt.

I interviewet i Go’ Aften Danmark slår grevinde Alexandra også fast, at hun bliver boende i Danmark.

Triste Alexandra: -Nikolai tager ikke telefonen

Hun har købt Preben Elkjærs villa på Vilvordevej i Charlottenlund.

Grevinde Alexandra overtager huset den 15. januar 2018.

Del din kommentar

Forsiden lige nu