Nu er grevinde Alexandra klar med et helt nyt projekt

fredag d. 6. april 2018 kl: 15. 05 Af: Ritzau Fokus
Grevinde Alexandra udgiver bog om lykke
Alexandra barsler med endnu en bogudgivelse. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix.

Til efteråret udkommer grevinde Alexandras personlige fortælling om danskernes lykke. Hun vil også reflektere over sin egen forestilling om lykke.

Hvorfor kåres danskerne gang på gang som et af verdens lykkeligste folkefærd, og hvordan ser lykken egentlig ud?

Det er nogle af de spørgsmål, grevinde Alexandra vil forsøge at finde svarene på i sin nye bog, “Mit lykkelige land”, som udkommer i efteråret 2018.

Det annoncerer Politikens Forlag i en pressemeddelelse.

Vi skal hele vejen rundt

I bogen vil grevinde Alexandra rejse Danmark rundt og vil blandt andet lægge vejen forbi Møgeltønder i Sønderjylland og Christiania midt i København for at undersøge, hvorfor danskere er så tilfredse med livet og gang på gang topper internationale lykkemålinger.

Derfor talte prins Nikolai ikke i telefon med Alexandra på sin fødselsdag

Den 53-årige grevinde ønsker samtidig også at blive klogere på det, som hun selv elsker ved Danmark, oplyser Politikens Forlag.

Grevinde Alexandra var gift med prins Joachim fra 1995 til 2005, og parret fik børnene prins Nikolai på i dag 18 år og 15-årige prins Felix.

Hun kom til verden i Hongkong, men blev prinsesse af Danmark, da hun som 31-årig giftede sig royalt, og kontrasten i forhold til kultur, sprog og traditioner vil hun også komme ind på i bogen.

Det handler også om tillid

Hun vil desuden vende emner som venskaber, tillid, sine egne forestillinger om lykke og det at være mor til to prinser samt reflektere over sin rolle som offentlig person i Danmark.

Bogen udkommer i efteråret 2018.

Triste Alexandra: -Nikolai tager ikke telefonen

I 2017 udgav grevinde Alexandra sammen med professor Timothy L. Fort bogen “The Sincerity Edge” om forretningsetik.

Samme år oplyste hun, at hun fra 2020 – når prins Felix fylder 18 år – frasiger sig sin årlige apanage for at være fri til at gøre det, hun har lyst til.

Del din kommentar

Forsiden lige nu