Grevinde Alexandras Martin stangstiv og i pirat-taxa

onsdag d. 17. april 2013 kl: 16. 57 Af: Kendte.dk NY
 

Den store historie i Her og Nu denne uge er afsløringen af Martin Jørgensens vilde bytur, hvor han til Stella McCartneys store After Party spankulerede rundt med den gifte arkitekt Eva Harlou under armen.

 

Martin Jørgensen uden mage. Foto: Facebook

Martin Jørgensen uden mage. Foto: Facebook

 

Spiser dyrt – kører billigt hjem

Aftenen startede som altid i bedste jetset stil, hvor Martin mødtes med arkitekt Eva Harlou og hendes mand Thomas Troelsen, der er bedst kendt som frontfiguren i det nu opløste band Superheroes . De mødtes ved Kongens Nytorv i indre København på den attraktive og populære restaurant Geist, der er ejet af kokken Bo Bech.

Overraskelse i "Klovn": Alexandras eksmand debuterer som skuespiller

Selvom Thomas Troelsen tidligt på aftenen måtte forlade selskabet og tage hjem for at passe parrets to små børn, blev hans kone og Martin Jørgensen altså tilbage i baren til stedet lukkede ned. Herefter afslører Her og Nu med billeder hvordan Martin prajer en meget suspekt taxa i de sene nattetimer. En såkaldt pirat-taxa.

Martin nægtet adgang til prinsens konfirmation

Her på kendte.dk redaktionen håber vi bare at den kære Martin brugte sine egne penge til turen i den ulovlige pirat-taxa og ikke Alexandras, som jo i sidste ende er skattekroner…

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu