Gamle kendinge skal sætte tempoet ved sommerens grønne koncerter

torsdag d. 22. marts 2018 kl: 9. 22 Af: Ritzau Fokus

Det bliver ottende gang, at den danske rockgruppe D-A-D gæster Grøn Koncert - der i øvrigt bare hedder Grøn. Orkestret med Jesper Binzer i spidsen ser frem til at springe med på karavanen gennem sommerlandet.

Det er en flok rutinerede rockmusikere, som til sommer lægger vejen forbi koncertturnéen Grøn. D-A-D gæster Grøn Koncert, når kalenderen skriver juli.

Jacob Haugaard: -Dem glæder jeg mig mest til på Grøn

Den danske gruppe har tidligere spillet på den danske musikfestival syv gange, og dermed bliver det altså ottende gang, at gruppen til sommer stiller sig på scenen i otte danske byer som en del af den grønne karavane.

Det skriver Grøn i en pressemeddelelse.

Hos D-A-D er der stor begejstring over at skulle vende tilbage til koncertturnéen.

Alle fordomme smides overbord

– Det fede ved Grøn Koncert er, at det ikke er dedikeret til én gruppe, men hele Danmark, og det er fantastisk. Man smider alle fordomme fra sig, og der er plads til alle slags mennesker, siger forsanger Jesper Binzer i meddelelsen.

Gruppen, der ud over forsanger Jesper Binzer også består af Stig Pedersen, Jacob Binzer og Laust Sonne, er gennem årene blevet kendt for sin vilde scenografi.

Blandt andet bestående af gigantiske sofaer, overdimensionerede trommesæt og udklædning en masse. Og sommerens koncertgæster kan også vente sig lidt ekstra, lover bandet.

Posen bliver rystet endnu engang

– I år ryster vi virkelig posen for at give folket en fantastisk koncert. Vi har været igennem så mange forskellige ting gennem årene, at man bliver helt forpustet af at tænke på det, siger bassist Stig Pedersen.

D-A-D er det andet offentliggjorte navn fra årets musikalske program. I november annoncerede Grøn Lukas Graham som det første navn på årets musikalske plakat. Resten af programmet annonceres løbende hen over foråret.

Rutineret popstjerne og ung sangerinde deler Grøn-scenen

Koncertturnéen Grøn afholdes i år fra den 19. juli til den 29. juli. Karavanen kommer – i den rækkefølge – forbi Amager, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.

Læs mere om Grøn her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu