Her er de vilde med Grøn fredag

fredag d. 21. juli 2017 kl: 19. 05 Af: Elo Christoffersen

Fredag nåede Grøn til Kolding.

I strålende solskin festede tusindvis af koldingensere fredag på Grøn, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Fra traditionelt at være startbyen, hvor koncertturnéen begyndte torsdag, starter Grøn i år i Valby, og derfor er koncertdagen i Kolding rykket til fredag. Og dét er noget, som koldingenserne er vilde med!

Grøn har foretaget en mini-undersøgelse blandt 50 af koncertgæsterne i Kolding, og samtlige svarer positivt på, at det er godt, at koncertdagen rykket fra torsdag til fredag.

Selvom det giver flere mennesker på pladsen, at Grøn nu skyder weekenden i gang i Kolding, synes mange, det er dejligt, at de nu ikke behøver at tage fri fra arbejde, men kan kickstarte byturen foran scenerne på Grøn.

Alle adspurgte var i øvrigt enige om, at Grøn er en rigtig god start på weekenden.

13. gang i Kolding og med 2.000 flere publikummer

Og koldingenserne er gode til at støtte op om Grøn. Når Rasmus Seebach i aften har sunget den sidste strofe, og Jacob Haugaard har sendt gæsterne godt hjem, forventes omkring 15.500 at have festet, hørt musik og hygget sig på pladsen ved Hylkedalvej.

Jacob Haugaard: -Dem glæder jeg mig mest til på Grøn

I år 2016 var besøgstallet 13.500.

Rutineret popstjerne og ung sangerinde deler Grøn-scenen

– Vi er altid meget glade for at besøge Kolding. Byen har altid taget godt imod os, og alle lige fra kommune til gæster støtter i høj grad op om Grøn og Muskelsvindfondens arbejde, når vi kommer til byen. Vi har været spændte på, hvordan det ville gå, når vi nu ikke startede i Kolding i år, men vi kan kun sige, at vi er utroligt glade for den modtagelse vi har fået, siger Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

I morgen lørdag er Grøn i Aarhus, hvorefter turnéen fortsætter til Aalborg søndag. I næste uge kører karavanen til Esbjerg, Odense, Næstved og København fra torsdag til søndag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu