Gucci rockeren Brian Bandidos Sandberg

onsdag d. 5. december 2012 kl: 10. 01 Af: Kendte.dk NY
 

Chockbølgerne strømmer igennem Hells Angels – Brian Sandberg har offentligt meldt ud at han har søgt ind i Bandidos

 

Brian Sandberg skifter farver. – Fotocollage: facebook/Kendte.dk

 

Brian Sandberg skifter Hells Angels ud med Bandidos
Der er sagt mange ord allerede om Brian Sandbergs skift til Bandidos, men nedværdigende ord hagler nedover den ellers så vellidte tidligere HA spids i Danmark. Det er hans såkaldte tidligere ‘brødre’ blandt andre som sviner ham til på hans Facebook profil, efter han meldte offentligt ud at han har søgt ind i den rivaliserende gruppe.

 

Turn-coat – Forrædder og bums, er blot nogle af de ord Sandberg får med på vejen.

Brian Sandberg: -Derfor forlader jeg Danmark

 

Sandberg overdynget med hadske bemærkninger
Normalt får Brian Sandberg ubetinget medløb blandt sine venner på Facebook, men nu bliver han svinet til i hadske vendinger, efter han i aftes bekræftede ekstrabladet.dks afsløring af, at den tidligere højtprofilerede Hells Angels-rocker er blevet optaget i rockerklubben Bandidos.

 

“Jeg kan bekræfte jeg har søgt ind i Bandidos og er blevet optaget..! Time for changes. Sandberg Bandidos”,  – skrev han i aftes på sin profil.

 

Det har medført mange voldsomme kommentarer, der går fra forbløffelse til hån og enkelte klap på skulderen. Her er et udpluk af kommentarer der er skrevet til han oplæg:

 

“Hvorfor? Du er jo lige skredet fra HA??”,  –  skriver Micki Christensen,

 

“Loyal kan tolkes på mange måder” – skriver Bo Zimmermann.

 

Og Michael Rasmussen skriver: –  “Hold kæft du er sgu for meget! Kan kun sige forræder”

 

Christian Mikael Overgaard fortsætter i samme spor:  –  “Held og lykke i fremtiden. Du får vist god brug for det…. Turn-coat”

 

Forlod HA for 1 uge siden
Det er blot en uge siden, at Brian Sandberg sagde til Ekstra Bladet, at han havde forladt Hells Angels af hensyn til sin 13-årige søn. Han (sønnen) har desuden set på, at jeg er forsøgt skudt tre gange. Han blev ved med at læse om sin far. Det gik mig rigtig meget på, at det påvirkede ham så meget, sagde Sandberg til Ekstra Bladet.

 

Læs også: Brian Sandberg dropper Hells Angels

 

Den måde Gucci rockeren har lavet en 180 graders vending har også fået Facebook-følgerne op i det røde felt.

 

“Du tænker ikke på din søn har han ikke lidt nok mens du har været inde at side”  –  skriver Leo Eriksen,

 

Mens Christina Andersen skriver:  – ” Troede din søn var mere værd..?´ Syntes nu ellers det var et smukt træk du havde truffet om at forlade “rocker tilværelsen” helt -til fordel for din Søn/Familie!! Men alt held & lykke på din vej.. Håber ikk at det sætter gang i gaderne”

 

Læs også: Brian Sandberg frikendt for drabsforsøg og nu på fri fod

 

Tør ikke være alene
Stinna Lakota mener, at han ikke turde være alene, og skriver følgende på den nyopkomne Bandidos rockers væg:

 

“Han kan jo tydeligvis ikke stå alene. Spørger du mig, så kræver det nosser at melde sig HELT ud af alt der har med de børnehaver at gøre. Selvom jeg ønsker hele pisset bliver udryddet før eller siden, så håber jeg da Brian sidder med en rigtig dårlig samvittighed lige nu. For det kan man da kalde at pisse sine brødre, og sin egen familie, op og ned af ryggen! Håber sgu ikke din søn lærer af dig, tværtimod”.

 

Der er dog også stadig støtter, og flere skriver, at han har ret til at foretage sine egne valg, som en person der kalder sig Karina, men det er der også udbredt uenighed om.

 

“Karina det så ikk helt rigtig de valg han tager får også konsekvens for samfundet og skatteyderne , når idioten bliver skudt i røven og skal bruge sundhedsvæsnet”,  –  skriver Jean Brown.

 

Kim Ibrahim Dundar konstaterer: “Nu starter der en rigtig krig”

Kendt eks-rocker forlader Danmark

 

Kilde: Ekstra Bladet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu