Guitarist plaprer løs: Afslører (måske) tophemmelig oplysning om megastjerne

fredag d. 31. august 2018 kl: 8. 52 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk
Musicians McCartney and Young perform at Desert Trip music festival at Empire Polo Club in Indio, Paul Mccartney
Megastjernen Neil Young (th.) - der har optræder med Paul McCartney (tv.) - er angiveligt blevet gift. REUTERS/Mario Anzuoni

Guitarist er formentlig kommet til at afsløre på Facebook, at superstjernen Neil Young er blevet gift. Brylluppet skulle ellers være sket i al hemmelighed.

Guitaristen Mark Miller har ifølge The Guardian ønsket sangstjernen Neil Young og skuespilleren Daryl Hannah tillykke med deres ægteskab på Facebook, og dermed afsløret det ellers hemmelige bryllup mellem de to.

Brylluppet skulle angiveligt være sket på Neil Youngs yacht tæt på San Juan-øerne, hvorefter festen skulle være fortsat i Atascadero i Californien.

Roskilde: Young vandt over knevrende publikum

Overfor The Guardian fortæller Mark Miller, at han ikke selv var med til brylluppet.

– Jeg havde kun hørt om det, fordi en af mine venner var med til festen i Atascadero og skrev om det på sin side, siger Mark Miller

The Guardian har dog også fundet hints om brylluppet på både Neil Youngs egen blog samt på Daryl Hannahs Instagram, hvilket øjensynligt tyder på, at der skulle være noget om snakken.

Grungerockens gudfar indtager Roskilde

Young og Hannah har angiveligt været kærester siden 2014.

Deres forhold skulle være startet omkring det tidspunkt, hvor Neil Young søgte om skilsmisse fra sin kone gennem 36 år, Pegi Young.

Del din kommentar

Forsiden lige nu