Millionrabat på Guld-Harald og “Mies” landsted

lørdag d. 17. juni 2017 kl: 11. 00 Af: Elo Christoffersen

Guld-Harald og fruens store landsted i Nordjylland skal sælges.

På en grund, der er hele 54.740 kvadratmeter stor – eller hvad der svarer til godt syv og en halv fodboldbaner, ligger dette idylliske landsted.

Og kvadratmeterne er med garanti ikke bare vant til at blive målt på den håndgribelige fodboldbane-skala, men også til at skulle lægge græs til alverdens driblerier.

Ejendommen har nemlig i adskillige år været ejet af Guld-Harald – en af Danmarks bedste fodbold-forwards nogensinde – og den yngste søster i Far til Fire-filmene, Mie, der officielt lyder navnene Harald og Rudi Nielsen.

Nu er ejendommen i Nielstrup, Jerup, lige nord for Frederikshavn udbudt til salg.

Prisen lyder på lige knap to millioner kr.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Det vil altså sige, at Rudi Nielsen, der siden sin mands død i 2015 har været eneejer af adressen, har sænket prisen med 1,8 millioner kr. i forhold til den pris, parret forsøgte at få ejendommen tilbage i 2014.

Det skriver Boliga.dk.

God plads

Ejendommen er en nedlagt landbrugsejendom, hvor der er masser af kvadratmeter at komme efter.

På adressen findes der nemlig både en lagerhal på 588 kvadratmeter, en staldbygning på 100 kvadratmeter og en bolig på over 300 kvadratmeter.

Det fremgår af salgsmaterialet fra Home Frederikshavn, der har ejendommen til salg.

I stueplanet er der blandt andet et køkken-alrum, en stor vinkelstue med pejs og bryggers, mens der på første sal er børneværelser og et stort soveværelse med panorama-udsigt over naturen.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Hverdag i Klampenborg

Selvom landejendommen i det nordjyske til den nedjusterede pris hurtigt skulle finde sig en ny ejer, behøver Rudi Nielsen, der i dag er 73 år, ikke at stresse med at finde et sted at bo.

Ægteparret har nemlig ifølge Boliga.dk i mange år været ejere af en adresse i det eksklusive Klampenborg i Nordsjælland, hvor Rudi Nielsen fortsat er bosat i en ejendom nær Dyrehaven.

Del din kommentar

Forsiden lige nu